Moti i keq në portin e Vlorës me dallgë deri 3.5 metra, ndalohet lundrimi i anijeve të vogla

Mjetet e vogla lundruese dhe anijet e peshkimit ndalohet të lundrojnë në gjirin e Vlorës, për shkak të motit të keq, me dallgë që arrijnë nga 1.80 deri 3.50 metra.

Anijet e transportit ndërkombëtar detar vazhdojnë të operojnë normalisht, ndërkohë që përmirësimi i situatës meteorologjike në gjirin e Vlorës pritet këtë mbrëmje, pas orës 19:00.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

fifteen − eleven =