Era e fortë ‘pushton’ qarkun e Gjirokastrës, mbeten në errësirë disa qytete

Erërat e fuqishme dhe shirat me intensitet të lartë kanë përfshirë mbrëmjen e sotme të gjithë qarkun e Gjirokastrës.

Luftinjë, Dragot, Kurvelesh, Cepo, Picar, Lunxhëri, Dropull i Sipër, Ballaban si dhe në bashkitë Gjirokastër, Tepelenë dhe Këlcyrë.

Aktualisht si pasojë e rënies së inerteve rruga Kolonjë-Picar në Bashkinë e Gjirokastrës kalohet me vështirësi nga automjetet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ten + thirteen =