Google zbuloi pamjen e Pixel Watch

Ora inteligjente e Google do të mbërrijë më 6 tetor dhe traileri zyrtar i publikuar zbulon pamjen e saj nga të gjitha këndet dhe në të gjitha ngjyrat në të cilat do të jetë e disponueshme.

Pas këtij klipi, i vetmi mister është madhësia e buzës së rrumbullakët.

Dizajni është mjaft unik dhe tërheqës, por kufiri i madh (bezel) mund ta prishë atë ndjeshëm.

Sa i përket byzylykut, ai duket modern por është i “frymëzuar” nga dizajni i Apple.

Prezantimi i orës inteligjente është planifikuar për më 6 tetor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

thirteen + 19 =