Valteri depoziton prova të reja për Metën: Shumë shpejt do të shihni një ish-president të arrestuar

Halit Valteri mbërriti në SPAK për të depozituar prova të reja në lidhje me kallëzimet e bëra prej tij ndaj ish-presidentit Ilir Meta. “Shqiptarët do të shohin shumë shpejt një ish-president dhe një ish-kryeministër të arrestuar”, tha Valteri.

Vijon…

Leave a Reply

Your email address will not be published.

four + three =