Një agjent policie u infiltrua si pacient dhe i dha ryshfet, si u zbulua mjeku i arrestuar në Spitalin e Traumë

F.Marku mjek reanimator në Spitalin e Traumës në Tiranë u arrestua diten e sotme pasi dyshohet se ka marrë 20 mijë lekë ryshfet nga një pacient.

Por pacienti në të vërtetë ishte një agjent i infiltruar, i cili i ofroi mjekut shumën prej 20 mijë lekësh.

ndaj ketij mjeku ka pasur ankesa te shpeshta se kerkonte rryshfet, ndersa me i fundit ka qene ai i te premtes, kur mjeku eshte kapur ne flagrance pasi kishte kerkuar para nga nje pacient.

Hetimet po vijojnë pasi dyshohet se një tjetër mjek i këtij Spitali ka marrë ryshfet nga pacientët.

Ai u arrestua në ambientet e spitalit nga agjentët  e policisë së Tiranës dhe u shoqërua në komisaria

Leave a Reply

Your email address will not be published.

five × 5 =