Si do të funksionojë tani marrëdhënia e Dukës dhe Dukeshës së Sussex me familjen mbretërore?

Pavarësisht një marrëdhënieje të trazuar gjatë viteve të fundit, Duka dhe Dukesha e Sussex-it dhe anëtarët e tjerë të familjes mbretërore janë bashkuar në pikëllim pas vdekjes së Mbretëreshës.

Kjo ka nxitur pyetje mbi mundësinë e një pajtimi midis Harrit, vëllait të tij Princit të Uellsit dhe babait të tyre Mbretit Charles III.

Megjithëse duka është tërhequr nga detyrat mbretërore dhe nuk u lejua të vishte uniformë të hënën, ai zuri vendin e tij përkrah William gjatë funeralit shtetëror të gjyshes së tyre të ndjerë.

Harry dhe Meghan u bashkuan gjithashtu me grupin e mbretërve që shkuan në Windsor dhe morën pjesë në shërbimin e përkushtimit dhe varrimit, i cili do ta shohë Mbretëreshën të prehet së bashku me gjyshin e vëllezërve, Dukën e Edinburgut.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

3 × two =