Kraja drejt largimit nga kryesimi i SPAK, ja çfarë pritet të ndodhë ditën e sotme

Mandati i Arben Krajas në krye të SPAK, është drejt përfundimit. Mësohet se sot është hapur gara për të zëvendësimin e kreut të Prokurorisë së Posaçme. Po ashtu sot mbahet mbledhja e parë e Këshillit të Lartë të Prokurorisë.

Mandati i Arben Krajës, përfundon në datën 18 dhjetor dhe si detyrim këshilli duhet të hapë 3 muaj para garën.

Drejtuesi i SPAK nuk ka të drejtë rizgjedhjeje, gëzon vetëm 1 mandat, kështu Kraja do të mbetet prokuror i SPAK.

Kujtojmë se më 19 dhjetor merr detyrën drejtuesi i ri.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

1 × three =