Krimi dhe arti

Fabian Zhilla
Ne vijim te shqetesimit qytetar qe nisma SKA MA TUPR ka ndermarre, dhe qe ne thelb lidhet me te ashtequajturin “art” denigrues po sjell me poshte disa fjale (nuk i quaj dot vargje) nga nje kenge qe e degjoj shpesh neper lokalet e Tiranes. Nderkohe ti mund te ulesh me familjen, perfshi dhe femijet e tu nen 16 vjec dhe pasi ke porositur hopa je i detyruar te degjosh te tilla fjale. A duhet te kete nje ndergjegjesim qytetar por dhe nga institucionet pergjegjese qe te tilla kenge te mos jepen neper keto lokale ne ore te caktuara? Pra une jam me tim bir 9 vjec ne oren 11am dhe ne sfond degjohen keto fjale:
Zemren zemren zemren ma ke marr
Njejt si kokaina
Sishe kan veq lule, po ma zi se helem ishe ti
Bitch, shut the fuck up, mos mi bir ma telefonit
Kurr mos ta pafsha ftyren e mos ta nifsha zonin
Ska ma gucci bag, as dhurata t louis vuittonit
Na ka lidh ni seks, tjeter kun na nuk pajtohmi
Ti je koka koka kokaina
Jeta na u bo drama sikur n’filma
S’jam ka muj met shajt, qata perbihna
E di zoti per momentin qysh un jam ka nihna

Leave a Reply

Your email address will not be published.

10 + nine =