Inspektoret VS Lul Morina

Nga Flamur Vezaj
##
#Ku ishte Inspektoriati Kombetar i Mbrojtjes se Territorit, kur kompania e Lul Morines kishte rrethuar truallin ne llamarina për ndertimin e pallatit 9-katesh pa leje!?!
#Ku ishte Inspektoriati shteterore i punes, kur punetoret e Lul Morines punonin pa zbatuar kushtet teknike ne pallatin 9-katesh pa leje?!!
#Ku ishte Inspektoriati i Sigurise ndaj Zjarrit kur punetoret e Lul Morines digjnin mbeturinat e letres gjate ndertimit te pallatit 9-katesh pa leje!!?
#Ku ishin Inspektoret e mjedisit kur eskavatoret e kompanise se Lul Morines po hapnin gropen për ndertimin e pallatit 9-katesh pa leje?!?
#Ku ishte Inspektoriati I ndertimit dhe urbanistikes kombetare kur punetoret e Lul Morines filluan ngritjen e shtyllave mbajtese dhe ndarjen e kateve te pallatit 9-katesh pa leje??!
#Ku ishte Inspektoriati i mbrojtjes se Terrotorit te Bashkise se Tiranes për gjate ketyre 12 muajve kur kompania e Lul Morines po ndertonte pallatin 9-katesh pa leje!??
#Ku ishte Inspektoriati qendrore, qe nuk kontrolloje te gjithe keta inspektor për mOs evidentimin e ndertimit te pallatit 9-katesh pa leje te Lul Morines?!?
#Ku ishte Policia Bashkiake kur banoret për rreth pallatit ankoheshin për zhurmen e zhulin ne rruge te makinerive qe perdoret Lul Morina për gjate 12 muajve për ndertimin e pallatit 9-katesh pa leje?!?!
#Ku ishte Policia e Shtetit qe nuk procedoje penalishte apo arrestoje Lul Morinen për akuzen e “ndertimit pa leje me qellim perfitimi” gjate ndertimit dhe pas konstatimit te pallatit 9-katesh pa leje!?!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

13 − seven =