Kryeministri Rama: Sistemi TIMS në Shqipëri, goditet nga nje tjetër sulm kibernetik nga Irani

Shqipëria goditet nga një tjetër sulm kibernetik. Lajmi e ka bërë të ditur kryeministri Edi Rama.

“Një tjetër sulm kibernetik nga të njëjtët agresorë, tanimë të ekspozuar dhe dënuar prej vendeve aleate e mike të Shqipërisë, është shënuar mbrëmë mbi sistemin TIMS! Ndërkohë vazhdojmë punojmë përditë pa orar me aleatët për t’i bërë të papenetrueshme sistemet tona digjitale”.

Rama: Tjetër sulm kibernetik nga Irani në Shqipëri,  goditet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

7 + six =