Lajmi fundit/ Tre RUSË tentojnë të futen në Uzinën Ushtarake të Gramshit, sulmojnë dhe plagosin ushtarët roje

Tre shtetas rusë kanë tentuar të infiltrojnë Uzinën Ushtarake në Gramsh, por janë përplasur me dy rojet.

Sipas informacioneve paraprake, rusët kanë tentuar të hyjnë në uzinë por janë përballur me dy ushtarët roje. Gjatë konfrontimit, rusët i kanë sulmuar ushtarët shqiptarë me sprajt djegës në pjesën e fytyrës.

Dy ushtarët janë dërguar për trajtim më të specializuar në spitalin e Traumës në Tiranë.

Mësohet se dy prej rusëve janë arrestuar nga anti-terrori, ndërsa u është gjetur edhe një aparat fotografik, çka ngre dyshimet se mund të kenë qenë spiunë. Dyshohet se një prej rusëve ka arritur të arratiset.

Raportohet se shtetasit rusë kishin të paktën dy ditë që monitoronin zonën, me harta dhe pajisje të tjera teknologjike.

Vijon…

Leave a Reply

Your email address will not be published.

8 + 17 =