VIDEO / Kamarieri ‘hero’ në Tiranë shpëton klienten nga mbytja

Një kamarier mund të konsiderohet vërtet si një ‘hero’ pasi i shpëtoi jetën një turisteje në një restorant në Tiranë.

Nga video shihet se si gruaja është mbytur duke u ushqyer në tavolinë. Personat e tjerë janë shqetësuar dhe madje njëri prej tyre nis dhe e qëllon pas shpine. Por pa efekt.

Në atë moment vjen kamarieri i cili e ngre në peshë nga pas e përplas disa herë me këmbët në tokë dhe rezultate, gruaja shpëton nga mbytja.

Ajo e falenderon kamarierin dhe madje i puth edhe dorën atij pasi arriti ta shpëtojë.

pasi arriti ta shpëtojë.

 

Video Player

Leave a Reply

Your email address will not be published.

two + 18 =