5 cilësi dhe sjellje që femrat mendojnë se u pëlqejnë meshkujve, por në fakt ata i urrejnë

E keni pyetur ndonjëherë veten se çfarë po bëni gabim kur bëhet fjalë për tërheqjen e djemve? E di që po, dhe kjo është arsyeja pse shpesh u bëj miqve të mi pyetjet e mia më të ngutshme për atë që mendojnë dhe duan meshkujt. Më poshtë është një listë e cilësive dhe sjelljeve që femrat mendojnë se u pëlqejnë meshkujve, por që djemtë thonë se i urrejnë.

Dëgjoni, zonja, sepse këto gjëra nuk janë aspak seksi për meshkujt.

Hollimi i zërit

Ajo përkëdhelje e çuditshme në fund të fjalëve u konsiderua si super seksi disa vite më parë, por e vërteta është se djemtë nuk e durojnë dot. Tingëllon e panatyrshme nga shumica e vajzave, gjë që i bën djemtë të ndihen sikur po flasin me një person të pasinqertë.

Të kesh një trup në stilin modele

Po, djemtë e preferojnë; megjithatë, ata shpesh nuk duan të vendosen me vajza që janë shumë të bukura. Ata shpesh besojnë se po e vendosin veten për t’u mashtruar, ose më keq, duke e vendosur veten për refuzim.

Të qenit “memece”

Nuk mund ta kuptoj pse vajzat mendojnë se djemtë duan që ato të duken të heshtura. Shumica e djemve i shohin vajzat “memece” si goxha të tmerrshme, veçanërisht për lidhjet afatgjata.

Buzët tepër të fryra

Ekziston një tendencë e çuditshme ku vajzat po bëjnë injeksione të çmendura të mëdha në buzë për t’i dhënë atyre një “kopje Kylie Jenner”. Djemtë preferojnë vajzat me buzë natyrale.

Kundërshtimi

A e gjeni veten duke rënë dakord për gjëra që nuk duhet të pajtoheni, vetëm me shpresën se burrat do t’ju pëlqejnë? A i lejoni gjërat të rrëshqasin që ju e dini se ju bëjnë të ndiheni jo rehat? Kjo quhet “mbyllje e derës” dhe nuk është tërheqëse për një mashkull.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

twenty − 11 =