Ndotja e neveritshme që rrjedh nga tubi katodik Shqiptar

Nga Gezim Basha
Ndotja e neveritshme që rrjedh nga tubi katodik Shqiptar nuk ka të dytë. Shikoni apo lexoni reagimet e shegertëve mediatikë për fatkeqsinë e paradisaditëve në Himarē!
Patetizëm i neveritshëm, shi me lotë krokodilash! Askush nuk thotë se kemi krijuar me duart (votat dhe rrogat) tona një sistem që promovon vetëm të keqin, dinakun, injorantin, arrogantin, trafikantin…
P.S.
Nuk them se e vranê per se dyti vajzën sepse të gjithë ata (moralisht) kanë vdekur përpara lindjes së 7-vjeçares!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ten − 4 =