Anije të NATO-s zbarkojnë në portin e Vlorës, dalin pamjet

Anije të NATO-s kanë zbarkuar ditën e djeshme në portin e Vlorës.

Sipas informacioneve paraprake, mësohet se përfaqësues të NATO-s do të zhvillojnë një takim me pushtetin lokal të Vlorës.

Më pas do të nisin pastrimin e gjirit të Vlorës.

Këto predha nën ujore mund të jenë të paplasura në bregdet dhe mund të jenë rrezik për shpërthim duke rrezikuar mjetet lundruese.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

18 − 2 =