Shpërthim i fuqishëm në Malin e Holtës

Përfshihet nga flakët një sipërfaqe e mëdha pyjore në malin e Holtës aty ku ndahet kufiri gjeografik pyjor i rretheve Gramsh, Përrenjas dhe Pogradec.

Veç vështirësive të terrenit dhe luftës me flakët, zjarrfikësit janë përballur dhe me shpërthimet e fuqishme të municioneve luftarake, të cilat dyshohen të jenë të luftës së dytë botërore.

Fatmirësisht në momentin e shpërthimit efektivët e zjarrfikëses ndodheshin në krahun tjetër të malit në flakë.

Shefi i zjarrfikëses së Gramshit, Ilir Llapushi thotë se fatmirësisht nga shpërthimet nuk ka asnjë efektiv të lënduar.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

eighteen − 5 =