Prokuroria e Durrësit merr të pandehur Petrit Fushën/ Akuza për fshehje të pasurisë

Prokuroria e Durrësit merr të pandehur Petrit Fushën, ish-drejtues i prokurorisë së Tiranës.

Fusha është nën akuzë për fshehje dhe deklarim të rremë të pasurisë.

Fillimisht hetimet u kryen në SPAK më pas dosja u transferua në prokurorinë e Durresit për kompetencë.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

19 + 3 =