Ilir Meta bashkëpunëtor i Sigurimit të Shtetit, Nikolla: Rast tronditës, Kuvendi duhet të reagojë

Kryetarja e Kuvendit Lindita Nikolla ka dalë në një konferencë për mediat, pas mbledhjes me krerët e grupeve parlamentare  lidhur me letrën e Autoritetit të Dosjeve.

Përmes një letre, Autoriteti i Dosjeve ka vënë në dijeni Kuvendin se politikani me inicialet I.M figuron me dosje në aktivitetin e Sigurimit të Shtetit.

“Autoriteti i Dosjeve flet per nje politikan te larte me inicialet I.M që ka rezultuar i përfshirë në aktivitetin e Sigurimit të Shtetit. Autoriteti i Dosjeve ka nisur një letër, ku më vë në jeni përfshirë të këtij politikani dhe kërkon ndërhyrje për veprime. Rasti është tronditës dhe Kuvendi duhet të reagojë patjetër.

Ndaj kam thirrur kryetarët e grupeve, kryetaret e komisionit të ligjeve, që i kam informuar mbi letrën e autoritetin. Identitetin me politikanin me inicialet I.M. Dua të falënderoj Autoritetin e Dosjeve për hetimin e pavarur dhe kurajon e adresimit të këtij rasti. Në respekt të ligjit s’mund të flas më shumë në këtë fazë.”, tha Nikolla.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

14 − 6 =