Riciklimi i LSI-së, Meta: Do quhet Partia e Lirisë, ta gëzojmë

Ilir Meta tha se partia e tij nuk do të quhet më LSI por Partia e Lirisë.

“Tani ka vetëm një rrugë, referendumi! Vetëm referendumi është garancia se Shqipëria do të jetë e shqiptarëve. Nuk ka forcë në botë që t’i blejë 3 milionë shqiptarë. Mos harroni Atdheun, fëmijët tuaj. Fëmijët tanë mund të gjejnë ccdo gjë jashtë, por Atdheu është vetëm këtu. Prandaj ju ftoj në partinë e lirisë, sovranitetit, partinë e referendumit. Partia e Lirisë dhe e të gjithë shqiptarëve. Rroftë Shqipëria e lirë dhe demokratike. Rroftë Kosova shtet i pavarur”, tha sot Meta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

eighteen − seven =