Presidenti i ri, Bajram Begaj betohet në Kuvend: Të punojmë për Shqipërinë Europiane

Bajram Begaj, Presidenti i ri i vendit u betua kete te diel ne Kuvend.

Ne fjalen e tij te pare si kreu i ri shtetit Begaj tha se kjo eshte nje përgjegjësi që vjen në një moment historik.

Shqipëria evropiane, sot premtim e nesër realitet. Shqipëria evropiane, Shqipëria e Gjergj Kastriotit e Nënë Terezës. Shqipëria evropiane kurora e ëndrrës historike të popullit shqiptar”, tha Begaj.

Ai shtoi se bota sot po jeton kohera te veshtira.

Begaj për opozitën: Të mos lutet dështimi përpara gjetjes së zgjidhjeve

Po jetojmë kohët më të vështirat që prej Luftës së Dytë Botërore. Agresioni rus e ka futur botën në një tjetër krizë. Shqipëria dhe shqiptarët të rreshtuar në anën e duhur, përkrah aleatëve. Angazhimi ynë është të gjejmë mënyra për të lehtësuar situatën

Leave a Reply

Your email address will not be published.

four + 9 =