“E di se çfarë po kërkoj, më jep atë që dua” – Këshillat seksuale të aktores 84-vjeçare

Në moshën 84-vjeçare, aktorja legjendare Jane Fonda nuk heziton të flasë hapur për jetën e saj seksuale. Aktorja e njohur e serialit të Netflix “Grace and Frankie” ka dhënë një intervistë me Andy Cohen në emisionin “Andy Cohen Live” të SiriusXM dhe ka treguar se sa më shumë të rritet, aq më mirë është në shtrat. Siç tha ajo në mënyrë karakteristike, jeta e saj e dashurisë tashmë mund të jetë “private”, por ajo kujdeset që t’ia kalojë mirë edhe… solo.

“Ndërsa njerëzit rriten, ose përmirësohen në seks, ose fitojnë zakone të këqija”, tha ajo fillimisht dhe shtoi: “Mendoj se femrat zakonisht përmirësohen sepse nuk kanë më frikë të kërkojnë pikërisht atë që u nevojitet”.

Madje, ajo theksoi se sipas saj femrat humbin shumë kohë duke hezituar t’i thonë partnerit se çfarë duan në pjesën e dashurisë, për pasojë mbeten të pakënaqura.

“Ne humbim shumë kohë sepse nuk duam të themi ‘prisni një minutë, duroni, shkoni më tej majtas, etj. Ne nuk duam t’i bëjmë ata të ndihen të pakëndshëm dhe bëjmë kompromis. Por kur rritemi, befas mendojmë vetëm se dimë se çfarë duam”, shpjegon ajo.

“Unë tani, po mendoj ‘e di se çfarë kërkoj, më jep atë që dua’, shtoi aktorja fituese e Oskarit.

Kujtojmë se gjatë kësaj periudhe Jane Fonda është beqare dhe në fakt kishte deklaruar se nuk dëshiron të hyjë më në një lidhje tjetër. “Nuk dua të jem përsëri në një lidhje, një marrëdhënie seksuale. Nuk e kam këtë dëshirë ”, tha ajo.

Në të kaluarën, aktorja kishte kaluar tre martesa. Në vitin 1965, ajo u martua me Roger Vadimin, me të cilin më në fund u divorcuan në vitin 1973. Më pas, Tom Haden fitoi zemrën e saj. Edhe pse ata u ngjitën në shkallët e kishës shpejt pas divorcit të saj të parë, martesa e tyre u prish në vitin 1990. Martesa e saj e fundit ishte me Ted Turner në vitin 1991 dhe zgjati deri në vitin 2001.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

eighteen − one =