Publikohet lista, këto janë 3 qytetet më të lira në Evropë për pushime të paharrueshme

Platforma e udhëtimit, Mabrian, ka renditur në studimin e saj më të fundit qytetet më të lira evropiane për pushime.

Sipas Mabrian, tre destinacionet më të mira evropiane me vlerë për para janë Zagrebi (Kroaci), Athina (Greqi) dhe Ljubljana (Slloveni). Një renditje e tillë është bërë bazuar në lidhjen ajrore, çmimet mesatare të hoteleve dhe nivelet e kënaqësisë së vizitorëve.

Të dhënat e siguruara nga Mabrian tregojnë se destinacioni që ofroi vlerën më të mirë për paratë gjatë qershorit 2022 ishte Zagrebi. Edhe pse kryeqyteti i Kroacisë është ndër të fundit për sa i përket lidhjes ajrore, ai ka një nivel të lartë kënaqësie në shumicën e fushave të tjera të analizuara.

Përveç kësaj, Zagrebi ofroi një çmim shumë konkurrues akomodimi në krahasim me destinacionet e tjera.

Lista e plotë përfshin 11 qytete:

Zagreb (Kroaci)

Athinë, Greqi)

Lubjanë (Slloveni)

Romë (Itali)

Vjenë (Austri)

Lisbonë (Portugali)

Madrid (Spanjë)

Milano (Itali)

Dubrovnik (Kroaci)

Berlin (Gjermani)

Amsterdam (Holandë)

Paris, Francë)

Barcelona (Spanjë)

Londër (Mbretëria e Bashkuar)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

17 − sixteen =