Ore do më lini rehat të pi këtë kafen apo jo?!

Është shoqëruar me tensione senaca e sotme në lidhje me miratimin e rezolutës kundër raportit të Dick Marty-t për Kosovën, ku Rama radhiti një mori akuzash ndaj demokratëve dhe Berishës.

Kjo nxehu situatën në sallë, duke sjellë revoltimin e demokratëve, të cilët njëri pas tjetrit dilnin në foltore për të mbajtur fjalën, por Rama i ka injoruar dhe ka shijuar kafen e tij në Kuvend.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

6 − two =