Një grup fëmijësh shkojnë në Kuvend, Berisha hyn në sallë, Rama: Në fund është xhaxhi vampiri, xhaxhi Luli, ja erdhi dhe gogoli

Një grup fëmijësh në Kuvend kanë ndërprerë debatet e zjarrta politike mes Ramës dhe opozitës.

Ndërkohë që Rama ndërpreu fjalën duke thënë se në sallë ishin fëmijët, Basha kërkon fjalën për procedurë nga Nikolla. Kjo ka shkaktuar reagimin e Ramës duke thënë “shih budallai, unë them presim se janë fëmijët, ky do fjalën”.

Rama nuk ka kursyer edhe batutat duke thënë “Atje në fund është xhaxhi vampiri, xhaxhi Luli e unë xhaxhi Rama, ja erdhi edhe gogoli (duke iu referuar Berishës)”.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

one × 3 =