Spartak Ngjela paralajmëron arrestime “VIP”, zbulon emrat e dy politikanëve që janë vënë në shënjestër nga SPAK

“Krimi është aq i lartë sa ndërkombëtarët krijuan SPAK”, kështu u shpreh avokati Spartak Ngjela në emisionin ‘Pikat mbi i’ në News 24.

Gjatë bisedës në studio Ngjela tha se korrupsioni ka goditur vendin dhe për pasojë vendi ndodhet në këtë situatë të rëndë.

Ai gjithashtu u shpreh se policia është në krizë, pasi sipas tij ka fakte kur ka pasur edhe mungesë karburanti.

“Unë shoh që është, kriminaliteti në rritje, korrupsioni në rritje, ekspertiza perëndimore ka nxjerrë SPAK. Nëse ndodh një krim dhe nuk kapen autorët këtu shqetësohet e gjithë shoqëria”, tha ndër të tjera Ngjela.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

six + eight =