Soreca për çeljen e negociatave: Moment historik, i lumtur për Shqipërinë dhe miqtë e mi

Ish-ambasadori i Shqipërisë në BE, Lugi Soreca ka reaguar për hapjen e negociatave me BE për Shqipërië.

Soreca e ka quajtur një moment historik teksa thotë se ka ardhur koha që Shqipëria të ecë përpara në rrugën e saj drejt bërjes një Shtet Anëtar i BE-së.

“Sot është një moment historik për Shqipërinë dhe për BE! Më në fund ka ardhur koha që Shqipëria të ecë përpara në rrugën e saj drejt bërjes një shtet anëtar i BE-së.

Shumë i lumtur për të gjithë njerëzit në Shqipëri dhe miqtë që e shohin Europën si destinacionin e tyre natyror. E ardhmja është së bashku!”, shkruan Soreca.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

nine − four =