Bursa dhe këmbimi valutor, 18 korrik 2022

18.07.2022 – 07:30

Monedha e eurozonës shitet sot me 117.4 lekë.

Dollari amerikan këmbehet me 116.5 lekë.

Paundi britanik kap sot vlerën e 138 lekëve.

Dollari kanadez këmbehet në tregun valutor me 89.5 lekë.

Franga zvicerane kap vlerën e 118.6 lekëve.

Dhe së fundmi jeni japonez, shitet me 0.84 lekë.

Zbuloni më tej çmimet e naftës në tregjet ndërkombëtare më tej tarifat e arit, argjendit, linjave ajrore dhe telefonike, të cilat njëlloj kanë pësuar një rritje të ndjeshme. Më poshtë gjeni grafikën për më shumë.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

18 + 9 =