Publikohen për herë të parë, pamjet e rënda nga vrasja e familjes së Jasharëve në Prekaz

Për herë të parë janë servuar disa fotografi nga vrasja e familjes së Jasharëve, e cila la gjurmë të pashlyeshme në historinë e Kosovës.

Këto fotografi janë realizuar nga fotoreporteri Ilaz Bylykbashi, i cili nuk mungoni në asnjë ngjarje për 30 vjet në historinë e Kosovës.

Bylykbashi këto fotografi për herë të parë i publikoi për emisionin N’Konak.

Image

Foto: Ilaz Bylykbashi

Ndryshe, rënia heroike e Jasharëve cilësohet një nga ngjarjet më të rënda dhe krenare në historinë e Kosovës, ku pas kësaj tragjedie Jasharët u bënë familje nderi e qytetërimit dhe familja më meritore e kombit shqiptar.

Image

Foto: Ilaz Bylykbashi

Leave a Reply

Your email address will not be published.

8 + thirteen =