Zjarri në malin e Çikës/ Flakët po i afrohen fshatit Dhërmi

Zjarri në Malin e Çikës po e bën shqetësuese situatën.

Banorët raportojnë se zjarri është duke përparuar dhe ka marr drejtimin duke iu afruar fshatit Dhërmi.

Zjarri është aktiv prej 2 ditësh ndërkohë janë nisur drejt zonës disa efektivë të zjarrfikëses së Himarës, por ende asnjë rezultat.

Deri tani janë djegur sasi e konsiderueshme pyjesh me shkurre.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

twelve + 2 =