Simboli i flamurit amerikan kokëposhtë, në protestën e Berishës

Nga Kreshnik Spahiu

Në protestë ndodhej vetëm një flamur “armik”.

Jo rastësisht, edhe ai me kokë poshtë (mbrapsht).

Sipas Kushtetutës amerikane: “Flamuri mbrapsht simbolizon kapitullim dhe nënshtrim”.

Durim çuna, durim se keni bërë llogaritë gabim.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

three × 3 =