Ekzekutimi i ish-kryeministrit japonez, Rama: Po tronditen themelet e demokracisë

Kryeministri Edi Rama ka reaguar lidhur me vrasjen e ish kryeministrit japonez Shinzo Abe.

Rama: I tronditur dhe i pikëlluar nga vdekja e ish-kryeministrit Shinzo Abe. Ngushëllimet tona më të thella familjes së tij dhe popullit të Japonisë. Vrasja e tij nxjerr në pah se sa shumë tronditen themelet e demokracisë kur politikanët shihen si armiq për t’u shkatërruar dhe jo si kundërshtarë për t’u angazhuar!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

eighteen − eleven =