Ermal Mamaqi “shpërthen” ndaj mësueses së klasës së parë: Ik q*u, kam 200 punëtorë dhe i mësoj njerëzit si të bëhen të suksesshëm

Ermal Mamaqi është shndërruar në një folës motivues ku premton se nëse njerëzit ndjekin kurset e tij, atëherë do të bëhen shumë të pasur dhe të suksesshëm.

Së fundmi, ai ka bërë edhe një video ku i drejtohet mësueses së klasës së parë duke i kujtuar se sot ka 200 punëtorë, 9 kompani dhe i mëson njerëzit si të bëjnë sukses.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

thirteen − five =