New York, Kryeministri Rama takim me Sekretarin e Përgjithshëm të OKB

Kryeministri Edi Rama është takuar në New York me Sekretarin e Përgjithshëm të OKB, Antonio Guterres.

Rama ka publikuar disa pamje krahas së cilave ka shkruar se është krenar për Shqipërinë që ditën e nesërme merr e Këshillit të Sigurimit të OKB-së, për herën e parë në histori

“New York, Kombet e Bashkuara – #KrenarPërShqipërinë që nesër merr presidencën e Këshillit të Sigurimit të OKB-së, për herën e parë në histori dhe përtej çdo imagjinate të vetëm deri pak viteve më pare. Me Sekretarin e Përgjithshëm për programin e përparësitë e presidencës shqiptare të KS të OKB”, ka shkruar Rama.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

three × 2 =