Përfshihet nga flakët ish-fabrika e duhanit në Tetovë

Një zjarr i madh ka shpërthyer në ish-fabrikën e duhanit në Tetovë.

Zjarrfikësit e Tetovës po përpiqen të shuajnë zjarrin, derisa u kanë dalë kolegët e tyre nga Gostivari dhe Shkupi, por edhe qytetarë të thjeshtë.

Policia ka kufizuar lëvizjen e qytetarëve afër kësaj zone./Euronews

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 × 2 =