10 gjërat që e bëjnë një femër jo tërheqëse

Femrat mund të jenë të bukura, të veshura bukur dhe të rregullta, por gjithsesi të mos jenë tërheqëse dhe të vërehen nga meshkujt.

Këtu janë dhjetë gjëra që dëmtojnë tërheqjen tuaj:

1. Analfabetizmi: Kjo nuk do të thotë domosdo të jesh me arsim të lartë, por të mos bësh gabime gramatikore dhe të dish të shprehesh mirë. Kjo dhe si mund të vërehet në rrjetet sociale apo gjatë shkëmbimit të mesazheve me njeriun në fjalë. Nëse e vëren, sado bukur të dukesh, interesi i tij do të bjerë.

2. Dëshira për t’u dukur sa më e re: Duhet të dini se edhe në moshën 40-vjeçare keni cilësitë tuaja. Grimi sikur të jeni 20, nuk ka nevojë. Mund të duket vetëm pa shije dhe pa stil. Kur e trajton veten kështu, të jep përshtypjen se je i papërgjegjshëm dhe sipërfaqësor.

3. Forcimi i veshjeve në të kuqe: E kuqja është një pasion, por duhet të dish ta kombinosh. Ekzagjerimi në këtë shkakton vetëm një kundër-efekt.

4. Grimi i tepruar: Shumica e meshkujve pëlqejnë kur një femër vendos një grim më delikate. Ekzagjerim me pudrën, qerpikët, buzëkuqin etj., jo për çdo rast.

5. Pesha juaj: Nuk duhet të jeni të holla dhe të dobëta, pasi këtë nuk e pëlqejnë as meshkujt. Është e rëndësishme të ndiheni rehat në lëkurën tuaj dhe të ndryshoni atë që nuk ju pëlqen personalisht. Gjithashtu, nuk duhet të ekzagjeroni në asgjë, por për të qenë tërheqëse, fillimisht duhet të jeni e kënaqur me veten.

6. Sjellja në tavolinë: Nuk ka të bëjë me atë që duhet të dini se si të mbani një pirun siç duhet dhe çfarë dhe si të hani në një mënyrë specifike. Jini të qetë, të rregullta dhe të moderuara në konsumimin e ushqimeve dhe pijeve.

7. Higjiena personale: Është jashtëzakonisht e rëndësishme të jesh e pastër dhe e rregullt. Gjithashtu, për t’u depiluar. Pothuajse asnjë mashkull nuk i pëlqen shumë floku. Gjithashtu, floku i gjatë nuk është i bukur nëse nuk është i prerë bukur. Mashkulli mund të mos ju thotë drejtpërdrejt, por me siguri do ta vërë re.

8. Mungesa e të qeshurit dhe energjia pozitive: Energjia juaj është shumë e rëndësishme. Ajo që ka rëndësi është se si rrezatoni. Edhe pse je e bukur dhe dukesh bukur, nëse nuk ke një buzëqeshje në fytyrë dhe një fjalë të ngrohtë, karizma jote zvogëlohet.

9. Fytyrë dhe mos sinqeritet: Nuk ka nevojë të kesh apo të veprosh qëndrim arrogant dhe arrogant. Nuk do t’ju bëjë tërheqës. Përkundrazi, jini të hapur dhe të gatshëm për të treguar qëndrimin, mendimin dhe ndershmërinë tuaj. Në këtë mënyrë, burri pranë jush do ta dijë qartë se çfarë lloj femre ka me vete.

10. Mungesa e pasionit për punën dhe interesat: Një burrë i pjekur dhe i arritur do të dëshirojë një grua që ka punën, hobi dhe interesat e tij.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

11 + 15 =