Operacioni nga antiterrori/ çfarë ka ndodhur me 4 gra dhe 9 fëmijë shqiptarë

Nxirren nga kampi dhe riatdhesohen 4 gra dhe 9 fëmijë nga Siria gjatë një operacioni nga Antiterrori. Riatdhesimi është bërë ditën e sotme dhe shtetasi shqiptarë janë rikthyer në atdhe.

Në zyrtar i lartë sirian Dr. Abdulkarim Omar ka shkruar ne Twitter.
“Ditën e 27 Maj 2022, 13 shtetas shqiptarë (4 gra dhe 9 fëmijë) të familjeve të organizatës ISIS i janë dorëzuar një delegacioni zyrtar të qeverisë shqiptare, pas nënshkrimit të dokumentit zyrtar të dorëzimit ndërmjet AANES dhe Republikës së Shqipërisë”.

Whatsapp Image 2022 05 27 At 2.09.07 Pm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

thirteen − 6 =