Një tjetër shqiptar i famshëm mes yjeve në Festivalin e Kanës

Jo vetëm veshi emra të njohur aty por shkëlqeu dhe vetë. Ky është dizenjatori me plot stil Mr. Rex i cili ka rënë në sy si një zotëri i vërtetë e me plot me stil.

Shqiptari i botës së modës ishte në Festivalin e Kanës ku ka shkëlqyer në tapetin e kuq.

Ndërsa mediat shqiptare dhe ato të huaja flasin për ta ne zbulojmë se në këtë event ai ishte kujdesur edhe për veshjen e artistit të njohur iranian Pooyan Mokhtari.

E ne i urojmë shumë suksese dizanjerit shqiptar e duam.ta shohim lart e më lart.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

7 + 19 =