William Walker mbështet kandidaturën e Vedat Gashit për kongres

Një shqiptar do të garojë për kongresmen në Shtetet e Bashkuara të Amerikës, dhe ai është Vedat Gashi.

Ai është ish-ambasadori i OSBE-së, William Walker, i cili u dha jehonë krimeve të kryera nga forcat serbe gjatë Luftës në Kosovë.

Walker është fotografuar bashkë me mbështetës të tjerë të Gashit i cili do të jetë pjesë e garës për kongres në zgjedhjet e nëntorit të sivjetmë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

two × 2 =