I riu shqiptar kapet duke shitur drogë dhe arrestohet nga policia italiane

Një 33-vjeçar shqiptar është arrestuar në Itali pasi është kapur “mat” nga policia duke shitur lëndë narkotike.

Pas kontrollit të policisë në banesë, iu gjetën edhe 11 kokainë, peshore dhe materiale për paketimin e lëndëve narkotike.

Nga ana tjetër blelësi është proceduar penalisht në gjendje të lirë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 × 1 =