Tetë mijë tifozë holandezë do të jenë në Tiranë

Kes Lau, kryetari i përkohshëm i shoqatës së tifozëve, mendon se të paktën 4000 tifozë të Fejenordit do të jenë të pranishëm javën e ardhshme në kryeqytetin shqiptar, pa pasur një biletë për finalen e Ligës së Konferencës kundër Romës.

Në total, rreth 8 mijë tifozë holandezë do të jenë në Tiranë”, mendon Lau. Biletat- Ai është në kontakt të ngushtë me palët e përfshira në organizimin e ndeshjes, dhe shprehet se ndoshta disa qindra tifozë të Fejnordit do të arrijnë të marrin biletat në vend. “Ju shihni se çmimet në tregun e zi bien ndjeshëm.

Javën e kaluar kanë kërkuar 3000 euro për një biletë. Tani nëse jeni me fat, mund të blini një për 500. Mendoj se ka shumë njerëz që janë të gatshëm ta paguajnë atë shumë parash”. KUJDESI- Ai u bën thirrje tifozëve të jenë të kujdesshëm.

“Ju i blini ato bileta nga njerëz që mund të mos kenë gjithmonë qëllimet më të mira për ju. Kam dëgjuar raporte se shumë bileta kanë rënë në duart e shqiptarëve të pasur, ndoshta edhe të spekulantëve, të cilët duan të përfitojnë një avantazh të konsiderueshëm financiar”,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

thirteen + thirteen =