FOTOT: Flirtim i qëllimshëm? Shpjegohet romanca e Johnny Depp me avokaten Camille Vasquez

Një eksperte e gjuhës së trupit beson se marrëdhënia në gjykatë e Johnny Depp me avokaten Camille Vasquez është një plan për të tejkaluar Amber Heard në betejën e tyre ligjore.

Vasquez dhe Depp kanë bërë bujë për lidhjen e tyre, me shumë spekulime për natyrën e saj dhe nëse ndajnë apo jo momente më intime përveç atyre që shihen në sallën e gjyqit.

“Kur dikush përpiqet të pastrojë emrin e tij në gjykatë, sjellja e ekipeve të tyre ligjore dhe mënyra se si ata ndër veprojnë me ta, do të dërgojë mesazhe joverbale shumë me ndikim tek një gjykatë dhe, në një rast të kësaj në pjesën tjetër të botës”, tha ekspertja e gjuhës së trupit Judi James për Daily Mail.

“Sjellja e saj në gjykatë e kthen Deppin në rolin e heroit romantik. Për fansat besnikë të Deppit, këto rituale dramatike do të duken si të vërteta”.

Vasquez është pyetur edhe për natyrën e marrëdhënies së tyre, për të cilën ajo vetëm buzëqeshi.

“Të dy shtrijnë krahët dhe prekin duart për aq kohë sa të jetë e mundur, sikur hezitojnë të largohen nga prania e njëri-tjetrit”, thuhet në vazhdim

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

14 − ten =