Presidenti i KE vizitë zyrtare nesër në Tiranë, zbardhet axhenda e plotë

Presidenti i Këshillit të Europës, Charles Michel do të zhvillojë një vizitë zyrtare nesër në Tiranë

Zyra e kryeministrisë ka zbardhura axhendën e presidenti të KiE

-Në orën 10.15, në bulevardin pranë Kryeministrisë do të zhvillohet Ceremonia e Mirëseardhjes.

-Në orën 10.30, takimi kokë më kokë dhe takimi i dy delegacioneve.

-Në orën 11.15, konferenca për shtyp.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 × 1 =