Operacioni i sotëm i SPAK dhe Policisë së Shtetit , reagon kryeministri Rama

Kryeministri Edi Rama ka reaguar lidhur me operacionin e sotëm të SPAK-ut dhe Policisë së Shtetit

“Operacioni i sotëm i SPAKUT dhe Policisë së Shtetit është shembulli më kuptimplotë i fuqizimit të organeve ligjzbatuese dhe vendosmërisë së madhe për ta goditur krimin e organizuar me të gjithë forcën e ligjit! Respekt për këtë shembull kaq domethënës. Mbështetje deri në fund!”, shprehet Rama në Twitter.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

6 + sixteen =