Kokaina në Portin e Durrësit/ Dalin pamjet, ja kontejneri me qymyr ku u gjet lënda narkotike (Video)

Policia ka sekuestruar ditën e sotme 59 kg kokainë në një kontejner me qymyr në Portin e Durrësit. Ajo ishte fshehur në një kontejner me qymyr guri që vinte nga Kolumbia, ndërsa gjatë rrugës kishte bërë dhe disa ndalesa në porte të tjera.

Hetimet vazhdojnë dhe dyshimet janë se kemi të bëjmë me një sasi më të madhe të kokainës, që mund të dalë në vazhdim. Ka dyshime se pjesë të saj mund të jenë tërhequr në portet e vendeve të tjera, ku anija ka ndaluar plot 11 herë, qëkur u nis nga Kolumbia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

five + ten =