Dënohet me burg deputetja shqiptare

Gjykata Themelore e Prizrenit ka dënuar me tre vite burg dhe 2 mijë euro gjobë deputeten e LVV-së Jetmire Vrenezi për shpërdorim detyre.

Sipas raportimit të mediave, mbi deputeten e Kuvendit të Kosovës rëndon akuza e shpërdorimit të detyrës, gjatë kohës që punonte si inspektore në komunën e Prizrenit.

Më tej raportohet se mandati të saj mund të anulohet automatikisht, nëse deputetes së Lëvizjes Vetëvendosje, i vërtetohet dënimi nga Gjykata e Apelit.

Dënohet me burg deputetja shqiptare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

two × five =