Nxirret turisti i plagosur nga mali i Çikës, transportohet me helikopter drejt Tiranës

Një turist ka lëshuar sinjalin SOS , pasi është rrëzuar dhe ndodhet i plagosur në majën e Qores në afërsi te malit të Çikës.

Në ndihmë te tij kanë shkuar forcat e policisë së Deltës së Orikumit por dhe një helikopter. Turisti sapo është transportuar drejt spitalit në Tiranë, pasi ka thyer këmbën.

Dy të tjerët po shkon policia t’i shoqëroj për në Vlorë.

Mësohet se ishin tre të rinj nga Holanda të cilët po bënin ngjitje në majën e Qores, teksa njëri prej tyre ka rënë dhe ka dëmtuar (thyer) një këmbë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 × 5 =