Iliri tregon se një pjesë të parave që fitoi i ka ndarë me Sabianin

Ilir Shaqiri  në një intervistë për Revistën Class, ka treguar si i ka shpenzuar paratë e çmimit të madh të “Big Brother VIP”.

Balerini është shprehur se tashmë nuk i ka mbetur më asgjë nga ajo shumë. Ai ka zbuluar se një pjesë të parave ia ka dhënë Sabianit.

“S’ka mbetur gjë më për investime, sepse gjysma e çmimit u dha për bamirësi, pa asnjë influencim ose detyrim dhe shumë shpejt do merrni lajmin sa gjë e bukur po bëhet. Këtë dhuratë e kisha shkruar vetë në formularin e BBV që kur isha në izolim në hotel, para se të fillonte programi.

Gjëja më e bukur pas një eksperience të tillë është të falënderosh njerëzit që kisha dhe ndjeja pranë meje, prandaj përveç miqësisë, respektit, një pjesë ua dhurova Emanuelës dhe prindërve të mi për gjithë sakrificat e tyre, një pjesë i është dhuruar Sabianit për miqësinë e krijuar në shtëpi dhe për faktin që doja ta kisha me vete në finale dhe, sigurisht, një pjesë i është destinuar vëllait tim Olti, që s’e ka marrë akoma.

Për veten, jam i kënaqur dhe më mjafton emri i fituesit. U jam mirënjohës të gjithë njerëzve që më përkrahën. Unë nuk hyra për para në BBV dhe jam shumë mirë kështu”, ka thënë ai.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

eighteen − 10 =