Takimi i Berishës në Lezhë zhvillohet me tensinone / Militanti thirrje Gjekmarkajt, por salla e kundërshton: Ik! Ik! Ik!

Tensione mes demokratëve gjatë takimit të ish-kryeministrit Sali Berisha në Lezhë.

Fjalën e ka marrë një militant i PD-së, i cili ka tentuar t’i drejtojë një thirrje deputetit demokrat lezhjan Agron Gjekmarkajt. Por në këtë moment, salla e ka ndërprerë, duke i kërkuar t’i hiqet mikrofoni.

Militanti i PD: Je i vonuar, nuk mund të them për fajin tënd. Nëse t’i ke bërë korrupsion, dhe ke abuzu me detyrën tënde, unë të votoj kundra, por s’e besoj.

I bëj thirrje Agron Gjekmarkaj që është deputeti tonë. Mua mos më thuaj ik! I bëj thirrje Alibejt. Askurkush më trim se mua nuk është. I bëj thirrje të kthehen në kraun e Berishës dhe të ndërtojnë PD-në.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

12 + fourteen =