Gjekmarkaj: Dy kriteret për Presidentin

Deputeti i PD-së Agron Gjekmarkaj në një twitter të hedhur në faqen e vet shpreh qëndrimin dhe kriteret e panegociushme për presidentin e ri të Republikës. Zoti Gjekmarkaj shkruan: Presidenti i ardhshem në situaten ku ndodhemi duhet të plotesojë kryesisht e para sëgjithash dy kritere 1) Qartazi me orjentim dhe formim eurotalantik 2) Një figurë politike që mbeshtet luften kunder pandeshkueshmerisë! Të tjerat kritere janë folklor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

17 − fifteen =