Lavrov: Perëndimi i ka shpallur “luftë hibride” Rusisë

Situata mes Perëndimit dhe Rusisë vazhdon të jetë e tensionuar. Pas dëshirës së Finlandës për t’u anëtarësuar në NATO, tensionet mes vendeve janë rritur edhe më shumë, shkruan skynews.

Ministri i Jashtëm rus, Sergei Lavrov, ka pohuar se Perëndimi i ka shpallur “luftë hibride” Rusis

Lavrov tha gjithashtu se është e vështirë të parashikohet se sa do të zgjasë konflikti me Perëndimin.

Ai përsëriti faktin se përpjekjet për të izoluar Rusinë nuk do të ngelen pa u ndëshkuar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

10 + seventeen =